t

Publisert:  19.04.20

Ole Arne Huset årets stevnevinner på Petat!

-Av Marit Aaslie Brenden-

I løpet av to flotte dager på Petat var 413 skyttere i sving. Petatstevnet var det fjerde i rekken av fem stevner som inngår i Buskerud og Oppland jaktfeltkarusell. Medlemmer og støttespillere i Hedalen skytterlag gjennomførte igjen et flott arrangement, det 16. i rekka!

Ole Arne Huset, Hedalen, vant Sporter A-klassen med 148 poeng av 150
mulige og ble dermed også stevnevinner.

Arne Omsrud, Hedalen, ble nr. 2 i klassen Jakt A, med 144 poeng. En
kjempesterk prestasjon i en knallhard konkurranse.

Torstein Huset, Hedalen, gjorde en sterk prestasjon ved å bli nr. 2 i klassen for Yngre juniorer med hele 136 poeng. Odd Johan Kana, Hedalen, vant klassen Yngre veteran med 132 poeng.

I konkurransen for 3-mannslag vant Hedalen I klart over Øvre Snertingdal og Nes JFF. På Hedalens lag skøt Ole Arne Huset, Arne Omsrud og Håvard Sukke.

Vinner av Beste storviltskytter ble Paul Flatlien i klassen for sporter-utstyr, mens Roar Herberg, Gjøvik, kan smykke seg med samme tittel i klassen for jaktutstyr.

Beste dame ble Bente Huset, Hedalen, 134 poeng.