t



Publisert:  10.11.06

 

 

Informasjonsmøte på Bjørnerud fredag 17. oktober kl. 18.00.

Møtet starter med en befaring i bakken. Deretter blir det en presentasjon av hele prosjektet på Bjørnerud ( det store huset i veikanten 200 meter sør for avkjøringa til Vestsida Vassfaret). Investering og driftsbudsjett blir lagt fram. Det blir også orientert om mulighetene for å støtte prosjektet ved å kjøpe aksjer pålydende kr. 5.000 og dermed bli medeier. 

Status

Slalombakken i Fossholt har fått navn. Anlegget skal hete Vassfarporten Skisenter AS.

Bakken, som nå er ferdig planert, blir på 400 meter. Bakken er familievennlig med gjennomsnittelig helningsgrad på 23% (blå løype). 

Denne uka har det skjedd mye!

Det er satt opp stolper for tautrekket, planert for bakken, heistrase og stort parkeringsområde. Nytt tautrekk er kjøpt inn og levert men ikke montert enda. På fredag ble det kjøpt inn ei pent brukt løypemaskin. Maskina er på størrelse med den idrettslaget har. 

Valg av skisenter i navnet skal gjenspeile alle utviklingsmulighetene som ligger i området. I bunn av bakken er det en flate som kan tilrettelegges for de aller minste. Fra avstigningen av tautrekket er det mulig å få til en alternativ nedfart. Her har Norges Skiforbund vært med å skissert en skicross løype med innlagte kuler, hopp, doseringer og svinger. På sikt er det mulig å forlenge bakken med ca yterligere 600 meter. 

Fra toppen av bakken kommer man lett inn på nettet av skogsbilveier i ås området ved bakken. I dette området jobber seks grunneiere for å få til et større hyttefelt. Planutvalget i kommunen har stilt seg positiv til prosjektet, og saken er videresendt til fylkeskommunen for videre behandling.  

For nærmere informasjon ta kontakt med 

Hans Fossholt, tlf: 61 34 95 18

Gunnar Haugen, tlf: 971 19 207  


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |