t

Publisert:  10.11.06

Fortjent seier til Hedalen

VEGARD LIE

Hedalen reiste kjerringa etter tapet for Snertingdal og vant fortjent 2-1 hjemme over Vang FK 2. Hjemmelaget presset voldsomt på fra starten av første omgang, men slet med dårlig presisjon i pasningsspillet da de nærmet seg motstanderens mål.

Det var derfor noe ufortjent da Vang midtveis i omgangen kombinerte fint på venstresiden hvor de fikk lagt inn til en noe umarkert Lars Østbye Hemsing, som pirket ballen i mål. Etter dette kom Vang sterkere med og Hedalen var noe heldige som kun hadde 0-1 til pause.

Før andre omgang var det ett minutts stillhet til minne om avdøde Kjell Bakke, som gjorde mye for idrettslaget, spesielt fotballen, både som spiller, trener og ikke minst dommer..

Roar viste stort engasjement på sidelinja.Andre omgang startet enda friskere enn den første, med et voldsomt press fra Hedalen. Og det varte ikke lenge før de fikk lønn for strevet, da Ole Magnus Johansen spilte Ole Bjørn Dragerengen fint igjennom, som lobbet ballen nydelig over keeper og i mål, 1-1.

Etter dette presset Hedalen ytterligere på og ikke lenge etter kom mål nummer to. Ole Bjørn pirket ballen over målstreken via en Vang- forsvarer, nok en gang etter pasning fra Ole Magnus.

Heretter dabbet tempoet noe av og Hedalen slapp Vang tilbake inn i kampen, og Vang hadde flere store muligheter til og utligne. Hedalen hadde også sine muligheter, spesielt ved Kjell Arvid Briskodden som, med sin store fart, var en konstant trussel for Vang- forsvaret. Men flere scoringer ble det ikke, og en fortjent 2-1 seier til Hedalen.

Neste kamp er fredag 6. august klokken 19:00 på Hedalen Stadion, mot Biri 2.

Nettsideansvar: Arne Heimestøl |