t

Publisert:  10.11.06

Hanne Bjørgan nummer 2 i OA-cup på Gjøvik

Sesongens fjerde renn i OA-cupen ble søndag arrangert på Vind stadion i Gjøvik. Rennet var fellesstart fristil for alle klassene i OA-cupen. Rennet hadde stor deltakelse i alle klasser.

I klasse J11 år stilte Hedalen IL med Hanne Bjørgan og Mona Ildiko Hegdal. Hanne gjorde sitt beste renn for året. Hun ledet halvveis men måtte til slutt se seg slått av sin argeste konkurrent, Hege Snortheimsmoen fra Røn, med 5 sekunder. Hannes prestasjon holdt til 2.plass i den sterke konkurransen. Også Mona Ildiko gjorde et godt renn og ble nummer 8, blant 16 jenter som stilte i denne klassen.

Sammenlagt i OA-cupen ligger Hanne nå på delt 2.plass kun 5 poeng bak lederen. Mona Ildiko er nummer 9 i den sammenlagte OA-cupen.

I klasse G14 hadde vi nok en gang store forhåpninger til Anders Berg Stensrud. Men denne gang ville det seg ikke. Anders måtte nøye seg med en 8.plass på en tung dag. I samme klasse deltok også Aleksander Hegdal og Petter Grønbeck. Begge 2 gjorde sterke løp og ble nummer 12 og 13 blant de 19 løperne i denne klassen. Aleksander slo Petter med 1 sekund i en spennende spurt.

Sammenlagt i OA-cupen leder Anders fremdeles klart med 14 poeng på nummer 2.

Nettsideansvar: Arne Heimestøl |