Sist oppdatert: 17.03.2008 19:35

Retningslinjer for forum
 

 

Brenner du inne med synspunkter eller andre ytringer du gjerne vil dele med andre? Da er du velkommen til å skrive innlegg på forum eller til å gi respons på det andre har forfattet.

Vi ber deg imidlertid følge visse regler i disse samtalene: Vær saklig, ikke karakteriser motdebattanter eller andre personer, institusjoner og organisasjoner på en uhøflig eller sjikanøs måte. Unngå bannord og annen ordbruk som virker støtende. Fremsett ikke påstander du ikke har belegg for. Kort sagt: Bruk vanlig folkeskikk.

Redaktøren påberoper seg rett til å ikke publisere innlegg som bryter med allmenn oppfatning av god tone. For øvrig legges ytringsfriheten til grunn for forum.

Prosedyre:

Når du skriver innlegg på hedalen.no, må du oppgi fullt navn og e-postadresse. IP-adressa til maskinen/ruteren innlegget er skrevet fra, blir registrert. I aliasfeltet kan du skrive det navnet du vil skal vises for leseren. Hvis du ikke skriver noe i dette feltet, vises ditt fulle navn. Barn bør kun bruke fornavn.

(E-postadresse og IP-adresse vises kun for redaktøren eller for den redaktøren bemyndiger.)

Ved publisering går innlegget til redaktør for gjennomlesing. Blir det godkjent, legges det ut så snart som mulig. Hvis det ikke blir publisert, vil du få beskjed om det på e-post.

Har du reaksjoner på, eller meninger om, innholdet på fora knyttet til hedalen.no, send en e-post til: redaksjonen@hedalen.no.