Sist oppdatert: 10.11.2006 06:47

Oslo maraton

KRISTIAN NORDBY

1. oktober ble Oslo maraton arrangert. Distansene der er maraton (ca. 42km), halvmaraton (ca. 21km) og 5 km. Fra Hedalen stilte to deltagere. Det var Petter og Kristian. Disse stilte i klassen G14/G15 på 5 km.

Oslo Maraton er et stort arrangement. I år var det NM for seniorer og veteraner på maraton. Løypa går fra Rådhusplassen, østover mot der den nye operaen kommer, snur og går forbi Rådhusplassen igjen, videre vestover, innom Bygdøy en tur, før den går tilbake til Rådhusplassen. Maraton løper denne runden to ganger.

Petter ca. 200m før mål

5 km løypa går bare en liten tur østover før den går tilbake til Rådhusplassen og i mål. Alle på distansen starter likt, så det blir litt uoversiktlig. Våre utøvere kom godt av gårde og gjennomførte et godt løp. Resultatmessig ser det ut som det er en god forbedring fra tidligere løp. Vi fikk 13 og 17 plass av 22 i klassen. Hele resultatlista kan du finne her.

Kristian ca. 200 m før mål

Vi kan også nevne at fra Bagn stilte Endre i klassen G12/G13. Som alltid gjennomførte han et strålende løp og kom på 2. plass! Etterpå vant han vel fortjent en reise til Reykjavik, under Reykjavik maraton 2007, på uttrekningspremie.