Sist oppdatert: 19.06.2007 07:15

Trivelig idrettsfelleskap

ARNE HEIMESTØL

Fire damelag møttes til fotballkamper i Hedalen søndag 17. juni. Hvert lag spilte tre kamper, og selv om det var grått vær, møtte publikum opp. Vi fikk se mye bra spill, og Hedalens damelag må sies å være en dannet forsamling damer som er mer opptatt av å spille fotball enn å gremme seg over dommeravgjørelser. Oppmuntring og ros hørte vi flere eksempler på.

Kampene ble spilt på tvers av banen. I den første runden møtte sjuerlagene fra Hedalen og Bøverbru/KFK hverandre.

Det så ut til at damene fra Hedalen brukte litt tid på å komme inn i kampen. Kanskje var det tidlig på morgenen, eller kan det være at høfligheten var for velutviklet? I alle fall fikk bortelaget styre spillet. Dette endret seg i andre omgang. De grønnkledte spilte mer offensivt, og Berit og Nina skåra hvert sitt mål. Kampen endte 2-2.

I den andre runden møtte Hedalen NLG, og her ble det enveiskjøring i første omgang. Dette hadde nok en viss sammenheng med at lagene forrige søndag spilte uavgjort; et resultat hedalslaget slett ikke var tilfreds med. Det første målet kom etter ti sekunder, og det ble seks nettkjenninger til før dommeren blåste pause. Berit skåra fire, Ingunn to og Bente ett. –Vi ble enige om at vi skulle fortsette å kjøre i andre omgang, forteller Ingunn, – men da ble vi for slurvete og unøyaktige foran mål, og derfor var det NLG som skåra i stedet.

Å spille mot tre andre lag på samme dag tar på. I den siste kampen møtte Hedalen Hadeland KFK 2. Bortelaget hadde første omgang og leda 2-1 ved pause. Hjemmelaget heva seg etter pause, og en skåring av Berit gjorde at lagene kunne gå av banen med sluttsifrene 2-2.

Damelaget fra Hedalen er et sammensatt lag. Samarbeidet med Begnadalen fungerer godt. –Vi fortsetter å trene de to siste onsdagene i juni kl. 19.30. Møt opp, vi trenger flere spillere! sier lagleder Ingunn Grønhaug.