Sist oppdatert: 23.09.2007 22:22

Hedalen damelag på søndagstur til Hedemarken

ANNE INGUNN GRØNHAUG

Søndag 23. september satte damene fra Hedalen kursen mot Romedal for å spille nest siste serierunde. Denne gangen hadde vi ikke med noen keeper (som har stått i mål før i hvert fall), så derfor bytta vi utespillerne på å stå i mål. Etter tur og orden stod Anne Ingunn, Berit og Cathrine. Pussig nok var det disse som skåra Hedalens sine mål.

Første kamp: Hedalen - Bruvoll
Her åpne Hedalen friskt med mål av Cathrine etter noen få sekunder. Kjekt med disse spillerne fra Begnadalen! Etter dette tok Bruvoll over mye av spillet og skåret tre mål. Damene fra Hedalen fikk ikke helt til pasningsspillet, samtidig som bevegelsen nok var litt for dårlige. Sjansene til å skåre var der, men vi ble litt for puslete foran mål.

Andre kamp: Hedalen - Romedal
Her ble det en kamp med mange sjanser til begge lag, og det var 2 lag som ville angripe. Etter våre beregninger ble det 4-4, men dommeren påstod at det ble 5-5. Romedal gikk tidlig i ledelsen, og skåra 3 forholdsvis kjappe mål i 1. omgang. Hedalen hadde en del bra spill, men mislyktes ofte med den siste pasningen.

Damene fikk allikevel inn ett mål da Berit og Anne Ingunn kombinerte fint på høyresiden der sistnevnte reduserte til 1-3. Ganske tidlig i 2. omgang skåra Romedal igjen, og det så ganske svart ut for Hedalen. En kjapp redusering av Anne Ingunn tente allikevel håpet for damene og alle bretta armene opp og kjempa skikkelig. Dette førte til flere sjanser, og mange skudd i stolpene og tverrliggeren. Etter en stund fikk Berit kjempa inn en ny redusering, og det var skikkelig spenning i kampen. Så fikk Hedalen frispark, og Berit satte ballen i mål utagbart for keeper. Hedalen hadde en del sjanser på slutten, men kampen ebbet ut med 4-4. En veldig bra 2. omgang av damelaget, med skikkelig trøkk og innsats.

De som var med: Nina, Odny, Leikny, Sissel, Berit, Cathrine og Anne Ingunn