Hedalen Futsal debuterte i 2. divisjon.

ROAR MYRVANG

Futsal er en internasjonal betegnelse  på innendørsfotball som spilles på håndballbane, med håndballmål og mindre ball enn vanlig fotball.

Anders Fossholt har tatt initiativ til å starte lag, og lørdag kl. 09.00 (gjesp) sparket Hedalen Futsal i gang sin førstekamp noensinne i Oppsal Arena. Denne var mot Vålerenga 2. Dette viste seg å ikke være  de nest beste seniorspillerene fra Vålerenga, men derimot en gjeng med lovende 15 åringer.

Teknikken var det ingenting å si på, men musklene fra Hedalen var vanskelige å bryne seg mot, og kampen endte med 7-2 seier til Hedalen.

Neste kamp var mot OSI Futsal 2 (oslostudentene). I første omgang var vi i anledning førjulstiden i det gavmilde hjørnet og lot rett og slett OSI få noen scoringssjanser som de tok godt vare på, og til pause lå vi under 1-3.

2. omgang derimot tok vi totalt over og god, gammeldags fightervilje

gjorde at vi endte opp med 3-3 og poengdeling. Vi hadde mer enn nok sjanser til å avgjøre kampen til vår fordel, men vi får være fornøyd med at vi klarte å komme tilbake etter å ha ligget under med to mål.

4 poeng første helg lar seg høre. Neste runde er søndag førstkommende i Stangehallen.