Sist oppdatert: 20.06.2019 13:48

Vassfardag på Skrukkefyllhaugen

  BJARNE BERG

Søndag 23. juni er det igjen «Vassfardag» på Skrukkefyllhaugen i Vassfaret. Vassfardagen er blitt en tradisjon og arrangeres for 7. gang. Dagen skal være noe for folk i alle aldere.


Fra Vassfardagen 2018

Det er et rikholdig program bestående av både lokalhistorie, nyttig informasjon og underholdning, samtidig med utstillinger og salg av lokalproduserte varer. For de minste er det aktiviteter av mange slag, blant annet snekring av fuglekasser, fiskekonkurranse, kajakkpadling og mye mer.

Ett av hovedpoengene med en slik dag, er å knytte begge sider av vassfardalen sammen i et felles arrangement. Derfor blir vegen over til Flå åpen denne dagen, slik at også hallingene kan komme enkelt ned til Skrukkefyllhaugen.

Arrangementet er gratis, men det kan være lurt å ha med kontanter hvis du skal kjøpe mat eller andre ting. Det er nemlig ikke mobildekning på Skrukkefyllhaugen, slik at vipps og andre elektroniske betalingssystemer virker dårlig.

Arrangementet starter kl.11.00 og avsluttes utpå ettermiddagen en gang, etter at alle, forhåpentligvis, har hatt en hyggelig vassfaropplevelse.


Fra Vassfardagen 2018


Fra Vassfardagen 2018