t 

 

 

 

 

 

 

Julemesse i Hedalen

De måtte telle en stund, de som gjorde opp kassa, etter Normisjon sin julemesse i Hedalen lørdag 24.11.  Foreningens godt og vel 20 medlemmer økte omsetningen fra i fjor med 25 %. 

Etter at regningene er betalt, vil foreningen kunne sende omtrent 52 000 kr til Normisjon sitt internasjonale arbeid, forteller Turid Egeland til Hedalen.no.

Normisjonsforeningen i Hedalen samles til møter en gang i måneden.  Der er satt av tid til bl.a. andakt, sang og musikk. Nytt fra misjonen får medlemmene høre enten det er gjennom brev fra misjonærer eller fra Agende 3.16, Normisjon sitt månedsmagasin.

Gevinster og salgsvarer lages  hjemme eller på spesielle arbeidsmøter.  Og at både kreativitet og gavmildhet er stor, det vitner bildene om.

Gymnastikksalen var som vanlig vakkert pyntet.  Salg av varer og utlodning gled lett.  Nydelig ertesuppe, kaffe og kaker ble satt stor pris på.  Når det att på til var satt av tid til hyggelig prat, forble det fullt rundt bordene i flere timer.

Nytt av året var et eget lotteri for barn.  Alle barn fikk hvert sitt gratislodd.  På dette kunne man vinne hver sin lille gevinst.  Større gevinster var det også.  En gutt mente at han kom til å vinne et par rulleskøyter, og jammen fikk han rett! 

Begnadalen kirkes barnekor og Husmorgruppa deltok med sang og musikk.  Barne- og ungdomsarbeider Anne Helen Aaslund fra Normisjon begynte dagens andakt med å etterlyse ei pakke som hadde blitt borte for henne. 

De fleste oppdaga fort ei rød eske på pianoet.  Både barn og voksne fulgte godt med da hun pakket ut en statue - en Kristus-figur.

-Jesus er den største gaven til oss mennesker.  Skal vi få gaven, må vi ta imot den, sa Anne Helen.

- Vi er takknemlig for all den støtt bygdefolk og andre har gitt oss, sier Turid Egeland til Hedalen.no.  -Og julemesse tar vi sikte på å arrangere neste år også!


Nettsideansvar: Arne Heimestø|