t 


 

Hedalen Musikkorps til Danmark

-  Av Helge Norby

Selv i en travel vår har Hedalen Musikkorps sett seg tid til en Danmarkstur, som ble gjennomført sist helg. Turen gikk med ”Festival” til Hirtshals sist torsdag, og første besøk var Tivoli i Ålborg.

Her ble det gjennomført en uformell marsjering rundt i parken inniblant karuseller, radiobiler og berg- og dalbane. Flere benyttet seg av dagskort etterpå for å prøve seg på de forskjellige utfordringene i parken.

Lørdag ble det noe mer alvor der oppmarsj i Silkeborgs gågater sto på programmet. En regnfull morgen stopper ikke noen garvede musikere, så regnefrakken ble lagt igjen på bussen.

Akustikken som oppstår mellom murhusene i gatene, ga nok en annerledes opplevelse enn en marsjering i Hedalen. I tillegg er jo lørdag formiddag en typisk handledag, og forhåpninger om å slå England i VM-fotball senere på dagen, medførte et yrende folkeliv. Dette hadde vi stor glede av når en vel gjennomført konsert ble holdt i en av gågatene nær torget. Her ble flere av stykkene fra ”Mission Possible” spilt.

Med god støtte fra noen begnadølinger var vi 28 spillende. Nå gleder vi oss til å være med på jubileet til Bautahaugen, og så er det sommerferie.


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |