tPublisert:  19.04.20


 

Nærbutikkene våre

I en serie små artikler vil Hedalen.no fortelle litt om hvordan sommeren har vært i Hedalen, og om planer en har for høsten. Denne gangen er det nærbutikkene sin tur.

Joker

1. juli ble "Bakeriet" lagt ned.  Bjørn Brenna begynte etter dette som medarbeider i Joker. Medisinsalget tok Bjørn med seg til den nye arbeidsplassen.

Tor Ingar forteller at butikken så langt har hatt en veldig bra sommer . Mange turister har vært innom, og bygdefolk ser ut til å slutte opp om butikken.

I løpet av sommeren ble parkeringsplassen asfaltert, og biloppstillingsplasser ble merket opp. -- Dette har vi fått mange positive tilbakemeldinger på, forteller Tor Ingar.

Inne i butikken vil en øke arealet med 9 kvadratmeter til.  Dette skjer ved at kontoret flyttes.  Dermed blir det bedre plass til frukt/grønt- og brødavdelinga. -- Vi håper at dette skal gjøre disse avdelingene mer attraktive, avslutter Tor Ingar.

Hedalen Handel

MaritOgså Hedalen Handel har hatt en god sommer.  Turistene har vært flinke til å besøke butikken, og kundegrunnlaget øker jevnt og trutt.

Utkjøring av varer ser ut til å være et populært tilbud, forteller Marit.  --Dette har nok størst betydning for pensjonistene i bygda, sier hun.

--Vi ønsker at kundenes behov skal stå i sentrum.  Derfor strekker vi oss langt for å skaffe nye varer og varer vi ikke har fast i butikken.

Hedalen Handel har postjenester, og dette bidrar også til at butikken blir brukt. Venter du f. eks en pakke, kan betjeningen hjelpe deg med å spore hvor den er.

Gunnar og Marit har hatt ei travel tid siden de startet opp butikken sin. De planlegger derfor å utvide arbeidsstokken. 


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |