t 

 

 

 

 

 

Aktivitetsdag i strålende vintervær

Søndag 13. januar arrangerte Hedalen Idrettslag aktivitetsdag i anleggene ved skolen.  Rundt 150 mennesker deltok på arrangementet.

Det var lagt opp til varierende aktiviteter tilpasset alle aldersgrupper.  De fleste ble nok overrasket over å møte så velpreparerte løyper.  Til tross for svært lite snø hadde Harald Kjensrud ved hjelp av den nye løypemaskina fått til meget gode løyper og bakker.

Lysløypeaktiviteter

I lysløypa hadde HIL lagt opp til langrenn på idealtid.  Anne Omsrud kom nærmest gjennomsnittstida, som ble 15 minutter og 28 sekunder.  For flere bød runda i lysløypa på overraskelser.  I fjor ble traseen lagt om, og nå var løypa så bred at det var fullt mulig å veksle mellom skøyting og å gå klassisk stil.  Den bratteste bakken var jevnet ut, så her får man ikke fullt så hard belastning på kondisjonen etter den bratteste utforkjøringa.  Den siste delen av løypa har fått ny trase opp til hoppbakken.

Så  var det tid for skisprint rundt fotballbana.  To og to konkurrerte mot hverandre.  Gunnar Haugen var i det umulige hjørnet denne dagen. 

Han ble kommandert til å stille uten staver.  Med hendene på ryggen skøytet han lett fra alle utfordrere og vant samtlige dueller med solid margin.

Hildegunn stilte i egen aktivitetsklasse.  Her ser vi henne i fin fart på vei mot mål etter en tur rundt bana med barnevogn!

Øvrige vinnere ble:

  • Ida Hiller Sollie
  • Herman Nordby
  • Kaia Hiller Sollie

Skileikanlegget

Det var god aktivitet i skileikanlegget.  44 deltakere ble registrert.  Her var det fri utfoldelse på akebrett, kjelker, snowboard og ski. 

Flere voksne deltok sammen med barna sine.  Mer eller mindre svartbrente pølser fra bålet øverst i bakken så ut til å falle i god smak. ;-)

Andre aktiviteter

Skøytebana var også i bruk.  Ved den var det satt opp en lavvo.  Turmarsjen rundt Engene samlet ikke den største oppslutninga denne dagen.  Det var nok mer fristende å utforske alle mulighetene i anleggene.

Loddsalg

Loddsalget som har vært i gang ei tid, ga 13 000 kr til løypemaskina.  Hovedgevinsten ble vunnet av Jill Nordby.  Hun kan hente seg en bærbar CD-spiller til en verdi av godt og vel 1000 kr.


Nettsideansvar: Arne Heimestø|