tPublisert:  18.04.20


 

Informasjon fra HIL

HIL minner om fotballens dag 22.9.  Så minner laget om behov for dugnads-innsats.  Det gjør vi jo for oss selv, eller hva mener du? 

HIL har allerede begynt å forberede vinteren. Kvist og kratt skal fjernes, rydding av utstyr, maling og beising av bygg står for tur.. Alt er viktig å få gjort før kulda setter inn.

Garasjen til prepareringsmaskina er under bygging, og som bildet viser, er Harald i gang med å legge siste hånd på fundamentet.  Roger Kjensrud, som er byggeleder, har fått mange positive signaler på at flere av bygdas fagkyndige snekkere er villige til å gjøre en dugnadsinnsats for å få satt garasjen ordentlig opp.

--Men i tillegg til dette trengs en real dugnad på hele anlegget, forteller Helge Nordby til Hedalen.no.

 Du tar vel et tak?

Det innkalles derfor til en felles dugnad lørdag 21.9.2002 fra kl. 10.00. Alle som har, tar med utstyr som motorsag og ryddesag. Alle tar med hansker, godt humør, og god arbeidslyst.

Er det noen som det ikke passer for denne dagen, men ønsker å bidra senere i høst, så kan en gi beskjed til noen i styret for HIL. Beising av garasjen blir nok noe seinere.

Fotballens dag

Søndag 22.9.2002 arrangeres fotballens dag. Denne regnet bort i fjor, men i år satser vi på flott vær og mange lag. Påmelding til Målfrid Huseby, 61 24 92 22.


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |