tPublisert:  18.04.20

 


 

 

 

Spreke fotballdamer fra Hedalen!

-- Av Ingvild Herskedal

Da det i våres kom forespørsel om å få i gang en fotballcup for damer, mellom Bagn, Etnedalen, Østre Slidre og Hedalen, satte Anne Ingunn Grønhaug og Anne Skinningsrud straks i gang med å mobilisere krefter til et lag. Interessen  har vært stor blant et 20 talls hedalsjenter.

Første samling var den første cupdagen her i Hedalen 14. mai. Utover sommeren har vi hatt trening en gang i uka med varierende oppmøte, men  vi har hatt det veldig artig. Det har heller ikke vært noe  problem å stille med lag på kampdagene. 

De to første kampene i Hedalen ( Etnedalen kunne ikke stille lag) tapte vi med glans,( - vel, vi leda over en omgang mot Bagn). Men noe annet var vel kanskje ikke å vente når 1. kamp og 1. trening falt til samme tid.

14 dager etter på Bagn kunne vi reise hjem med 2 seire – men vi tapte for Bagn. I august møttes vi i Etnedalen – Dalsfjord, og hadde en glimrende avslutningskamp mot Østre Slidre 12-5! Men klarte heller ikke denne gangen å slå Bagn.

Siste cuprunde i Østre Slidre tapte vi for Etnedalen (for 1. gang), slo Østre Slidre, men klarte i siste spillesekund og utjevne til 3-3 mot Bagn.  

SLUTTABELLEN

Bagn                21        47-23

Ø.Slidre           17        41-43

Hedalen           16        30-32

Etnedalen         6          13-32 

Selv om vi ikke topper lista – så var vi desidert best på humør og innsats, både på bane og sidelinje – savnet kanskje noen flere supportere! 

Vi starter igjen med ny gnist til våren – så vel møtt! Husk avslutning til helgen! 

Noen bilder fra cup-runden i Dalsfjord som ble avsluttet med bad i fullmåne midt i august!


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |