tPublisert:  19.04.20

 

 

Kjartan utvikler e-læringsprogram om antidoping

I konkurranse med globale aktører fikk firmaet Mintra as, der Kjartan Haugen er med,  oppdraget med å lage et e-læringsprogram om antidoping.

Firmaets ide har vært å utvikle programmet som et lærende og underholdende spill.  Målgruppen er internasjonale elite-idrettsutøvere mellom 15 og 24 år.  Oppdragsgiver er Verdens antidopingbyrå, WADA.

Dette er et ledd i WADAs forebyggende arbeid, hvor man vil hjelpe utøveren til å bli bedre kjent med anti-dopingreglene. På denne måte skal de få mer kunnskap om både rettigheter og plikter i forbindelse med anti-doping.

Samtidig vil portalen også være et forum for meningsutveksling
og den vil gi muligheter for å lese artikler og få informasjon og nyheter om
temaet.

Den første delen av i alt fire moduler er nå publisert her. (Det tar noe tid å laste sida, så ha tålmodighet.)

Mintra as har har hatt mange hjelpere med seg.  En av dem er  Johann Olav Koss, som under OL har hatt pressekonferanse for å presentere programmet.

- Dette har vært en spennende utfordring for firmaet og meg, sier Kjartan Hagen til Hedalen.no.  -Fritid har i det siste blitt et fremmed begrep. 

Min oppgave har bestått av noe konseptutvikling og totalansvar for design. Hele oppdraget strekker seg over fire moduler og skal stå ferdig i august 2002.


Nettsideansvar: Arne Heimestø|