tPublisert:  03.03.13


 

Fornøyd lege i Hedalen

-Så langt har alt fungert greit, sier den innleide legen i Hedalen, Sigurd Nes.   -Legekontoret i Hedalen er et oppegående kontor.  Datajournalsystemet er på nett med legekontoret på Bagn.  Det er en stor fordel å ha et enhetlig journalnett.  Alle prøvesvar kommer da til samme enhet.

To mandager har lege Sigurd Nes fra Leira betjent legekontoret i Hedalen.  Til Hedalen.no opplyser han at det har vært nok å gjøre.  Den ene dagen måtte han jobbe to timer overtid. 

De fleste som har benyttet seg av det nye tilbudet, har nok "vakant hjemmel" som sin fastlege, men enkelte pasienter har også oppsøkt legekontoret for å få øyeblikkelig hjelp. 

Timebestilling kan ordnes ved å ta kontakt med legekontoret i Hedalen på mandager eller ved å kontakte legekontoret på Bagn.  Skulle det være behov for mer enn én legedag i Hedalen, vil det være en viss ekspansjonsmulighet, forteller Nes.  Han minner ellers om at avtalen med Sør-Aurdal kommune utløper i siste halvdel av juni.

Sør-Aurdal kommune har pådratt seg ekstrautgifter ved at flere av kommunens innbyggere har valgt fastlege utenfor kommunegrensene.  Dette er nok en av grunnene til nyordninga. Så får det være å håpe at publikum fortsetter med å gjøre seg bruk av tilbudet bygda har fått.


Nettsideansvar: Arne Heimestø|