tPublisert:  18.04.20


 

 

 

Vellykket salgsutstilling

I dag, lørdag 5. oktober, er det siste dag for salgsutstillinga i Valdres Kontorpark.  Siden forrige lørdag har omtrent 350 vært innom, og salget har gått bra.  -Det blir garantert et tilsvarende tiltak neste år også, sier initiativtaker, Osvald Fossholm, til Hedalen.no

Ideen til utstillinga fikk Fossholm da han besøkte et tilsvarende tiltak i et ombygd grisefjøs på Sørlandet sist sommer.  Nå var det ikke nødvendig å bruke noe fjøs i Hedalen, for her har vi en ombygd garasje som huser Valdres Kontorpark.  Og disse lokalene har vist seg å fungere utmerket til kunstutstilling.

Invitasjon til å besøke utstillinga ble sendt ut til hyttefolk og til alle husstandene i bygda.  Svært mange hyttefolk har vært innom kontorparken. --Jeg håper at dette også skal bidra til at Fjernarbeidssenteret skal bli bedre kjent, sier Fossholm.  --Nå er 2/3 av kontorlokalene leid ut.  Vi har plass til flere.  Viktig for oss var det at vi fikk Hedalsprosjektet inn i kontorparken vår.

Utstillerne

Ragne Mathisen/Odd Inge Storli

Ragne og Odd Inge er nyinnflyttede hedøler som i sommer overtok lokalene til Tove Grønningseter i Hedalen.  De har begge utdannelse fra Scan Form Keramiske Fagskole, og har ved siden av modellering , dukkekurs og sølvkurs som tilleggsutdannelse.

De driver nå verkstedet "Fjellimellom Keramikk" der de blant annet lager mye i porselensleire.  I sommer hadde de utstilling på Hvasser i Vestfold.

Amar Aziz

Han er utdannet arkitekt fra Lahore i Pakistan og har etterutdanning som både interiørarkitekt og grafisk designer fra Statens Håndverk- og Kunstindustriskole i Oslo.  Sistnevnte håndverk har han praktisert siden 1987 på Freias Produkter.

Amar behersker både akvarell, oljemaling, litografi og radering, men foretrekker aller helt gouache.
Han har deltatt på ulike utstillinger og vant i 1990 Oslo Promotions plakatkonkurranse.  Sin første separatutstilling hadde han med Roseutstillingen i Freiasalen i sommer. 

Ragnhild Aaserud

Ragnhild flyttet til Hedalen for 9 år siden og har der skapt og bygget opp Trollhaugen Galleri, som ligger midt i bygda.


Hun er allsidig som kunstmaler og maler blant annet oljemalerier med symbolbilder, naturbilder og dekorerer alt fra fat til små trestoler. 

Ragnhild hadde i mars i år separatutstilling i galleri "Det lille huset" i Halden i Østfold.  De seks siste somrene har hun hatt utstilling i Bjødalen i Sør-Aurdal.


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |