tPublisert:  18.04.20


 

 

 

Merkedag for Hedalen IL

Onsdag 6.11. kunne Harald Kjensrud kjøre prepareringsmaskina til HIL på plass i egen garasje. Etter iherdig dugnadsinnsats, spesielt av Roger og Harald, er garasjen nå  ferdig og klar til bruk med elektrisk leddport på 2,5 x 4 meter, smøregrav for vedlikehold av maskina, og isolert tak, slik at litt fyring kan holde rommet varmt.

Det er nå ett år siden styret i HIL tok initiativ til å kjøpe prepareringsmaskin. Takket være gaver og sponsoravtaler fra privatpersoner, lag/foreninger og bedrifter i Hedalen, samt en stor porsjon dugnadsinnsats fra enkeltpersoner, er nå målet nådd.

Lysløypa har fått utbedret trase.  Skileikanlegget er ferdigstilt.  Kommer det litt mer snø, kan hele anlegget tas i bruk.

--Og i år skal det bli enda bedre løyper, lover Harald.  Et svingbart freseraggregat på løypemaskina vil lette arbeidet med å lage gode løyper.  Han kan ellers fortelle at maskina HIL har skaffet, har fått nødvendig ettersyn før den skal tas i bruk i vinter.

Skiaktivitet er allerede igang. Skigruppa har startet trening hver onsdag for de aller ivrigste over 10 år. Førstkommende mandag setter skigruppa seg sammen for å planlegge vinterens aktiviteter.   Da må en blant annet tenke på  kretsrennet som skal avholdes 16. februar.


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |