t



Publisert:  10.11.06

 

 

Matkurs

-Jeg trives med å lage mat, og her har jeg fått mange nye ideer. Fisk tilberedt på nye måter og spennende gjærbakst setter jeg stor pris på! Dette sier Ronny Skogstad, en av deltakerne på matkurset Hedalen Helselag har satt i gang, til Hedalen.no

Jofrid Lønningen er engasjert som lærer for de 14 deltakerne (5 menn og 9 kvinner).  --Hvis hver av dem som deltar på kurset tar i bruk én av oppskriftene de har prøvd, er jeg fornøyd, sier Jofrid.  Og etter vårt syn skulle dette være et overkommelig mål.  Denne kvelden var det gjærbakst som stod på programmet. Vi hadde dessverre møtt opp litt for tidlig til å få oss smaksprøver. ;-)

På de andre kveldene har kursdeltakerne blant anna laga grønnsakspaté, vegetarlasagne, norsk moussaka, potetdessert med eple, pizzahorn, grønnsakspizza, fisk i karri, torskefilet med rekesaus og populær fiskepanne.


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |