tPublisert:  10.11.06

 

 

Tips eller skriv selv!

-Arne Heimestøl-

Arne HeimestølDet har vært god stofftilgang på Hedalen.no dette året.  Fra april til august er det litt verre å få til et daglige oppslag med tilknytning til Hedalen.  Hva gjør vi med det?

Denne uka skal jeg til Bergen.  Jeg har med bærbar PC, så det er ikke noe problem å publisere.  Men jeg vil ikke oppholde meg i bygda.  Da er det litt vanskeligere å få med seg det som skjer. 

Kan du tenke deg å gi meg tips om saker som bør dekkes?  Det vil lette arbeidet med å få til daglige oppdateringer.  Ta kontakt med meg på denne adressa:  arne@norsknettskole.no.

Skrive selv?

Det finnes mange dyktige skribenter blant leserne også.  Kan du tenke deg å lage forslag til oppslag, så tar jeg med glede imot det.  Det kan være stoff som inneholder tekst og bilder, men hvis du mangler illustrasjoner, kan det godt hende at jeg kan fikse det.

Lag og foreninger bør benytte seg av denne muligheten.  HIL gjør dette på en svært god måte.  De får ut oppdatert informasjon uten at det koster laget noe som helst.  Husk at det etter hvert er svært mange som bruker Hedalen.no til å få med seg informasjon fra lokalmiljøet.  Fra midten av desember til nå har vi hatt 25 000 oppslag.  Det gir et snitt på 180 lesere per dag. 

Forum

Forum kan med fordel brukes mer.  Her trenger vi rett og slett noen igangsettere.  Det viser seg at flere henger seg på hvis noen begynner.  Se innlegget jeg har skrevet i dag.


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |