tPublisert:  10.11.06

 

 

Procontec konkurs - ProReg overtar

I forrige uke kom meldingen om at Procontec er konkurs.  Knapt ei uke seinere ble det klart at Ingrid og Gunnar Heiene har kjøpt konkursboet.   Nå begynner driften av Proreg i lokalene til Sør-Aurdal Energi i Begnadelen.

 --Vi har kjøpt programvare, inventar og driftsløsøre fra konkursboet, forteller Gunnar Heiene til Hedalen.no. --Og vi håper å kunne få med oss flest mulig av de 150 faste kundene fra Procontec over i Ingrid og Gunnar Heienedet nye firmaet.

Gunnar Heiene har vært programmerer og har jobbet med systemene i over 10 år.  Dermed kjenner han godt dataprogrammene han har vært med på å utvikle.

Provista er et bookingsystem  for dem som leier ut eller formidler overnattingsenheter.  Dette kan f. eks være campingplasser og hoteller.  Hensikten med Provista er blant annet å gi utleiere oversikt over rom/hytter, slik at en til enhver tid enkelt skal kunne se hva som er ledig.  Programmet har også en oppgjørsdel med eget fakturasystem. Regnskapsrapporter kan tas ut, og programmet  er også et fullverdig bookingsystem for hoteller og destinasjoner.

Prohab er et administrasjonsprogram man blant annet kan bruke til å administrere utleie av idrettshaller og kulturbygg. Dette programmet gir også oversikt over hvilken utleiekapasitet en har.  Videre er det et kulturstøtteprogram i Prohab.  Dette skal lette arbeidet med å fordele kulturmidler.

--En prioritert oppgave vil nå være å videreutvikle og selge programmene vi har.  Vi har gode produkter, og godt salg vil kunne føre til at vi etter hvert vil kunne øke bemanningen i firmaet, avslutter Ingrid og Gunnar Heiene.


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |