tPublisert:  19.04.20

Hedalsrennet søndag 16. februar 

-Av Bjarne Berg-

Søndag 16. februar arrangerer Hedalen IL kretsrenn i langrenn i Hedalen.  Det er mange år siden det har vært arrangert kretsrenn i Hedalen.  Etter at vi de senere årene har utbedret skianlegget og kjøpt inn prepareringsmaskin, har vi et skianlegg som tilfredsstiller kravene til slike renn. 

Det er ingen selvfølge at et lite idrettslag får lov til å arrangere slike renn og det er mange som søker.  Derfor er det viktig at vi klarer å gjennomføre rennet på en bra måte, slik at vi kan arrangere slike renn flere ganger i Hedalen eller i samarbeid med andre lag i kommunen. 

Skigruppa har jobbet mye med planleggingen og forespurt en del folk til å være med å hjelpe til.  Skulle det være noen som ikke er spurt og som har lyst til å gjøre en jobb denne dagen så vil vi gjerne høre fra deg. 

En jobb som vi oppfordrer alle til å delta i, er å møte opp og være publikum.  Det skaper stemning, hvis vi alle kan være med å heie frem løperne.  Vi setter pris på et kreativt publikum: heiagjenger, duskedamer, eller hva det måtte være.  

Krets- og sonerenn, som det egentlig heter, kan ha deltakere fra 8 år og oppover.  Som arrangørlag har vi lov å ha med yngre løpere.  Alle som har begynt på skolen får anledning til å delta, men de må gå i 8 års klassen.  Rennet går i klassisk stil, en runde i lysløypa for alle opp til og med 13 år.   De eldre går henholdsvis 5 og 7,5 km.  For å få en hensiktsmessig løype, har vi utvidet løypa med en ca. 500 meter lang sløyfe på Brakajordet.  Da kan de som går 5 km gå to runder i lysløypa og de som skal gå 7,5 km går 3 runder rundt om Braka.   

Det er premieutdeling umiddelbart etter rennet. 

Skolen vil bli brukt som rennkontor og oppholdsrom, og det vil bli muligheter til å bruke dusj og garderober der.  I tillegg vil det være åpen kiosk på skolen og i bua ved hoppbakkene

Påmelding skjer til skigruppa v/Bjarne Berg, tlf 61 34 96 95/41 50 51 62 senest 12.02. 

Startkontingent er kr 60,- for alle.  Alle som har fylt 13 år må løse skilisens.  For de som ikke har skilisens, kan det kjøpes engangslisens på rennkontoret som gjelder for dette rennet.  Løperne er selv ansvarlig for å løse skilisens.  Engangslisens koster kr. 40,-. 

Vel møtt på Hedalen stadion søndag 16. februar 2003. 

HIL, skigruppa


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |