tPublisert:  19.04.20

 

- Det var da brilla mine rauk!

Å hoppe på ski er moro!  Det synes i hvert fall Mona (7) og Edvard (6).  Mona har hoppa 8,5 meter, og Edvard landa i sitt lengste svev i år på hele 14 meter.  -- Det var da brilla mine rauk! sier han til Hedalen.no.

Det er ikke noe problem å motivere barna for å hoppe, kan pappaen til Mona, Jan Arild Hegdal,  fortelle.  --Vi må vel heller holde litt igjen.  Både Mona og Edvard er i hoppbakkene ved skolene flere ganger i uka.

Til nå har Mona brukt langrennsski.  Det har nemlig vært problemer med å finne ski og hoppsko som passer til den vesle dama. 

Søndag møtte ei stolt frøken opp med lånte ski.  Dem hadde hun fått av sin onkel.  Og selv om skiene var store, bød det ikke på problemer med å hoppe på dem.

Verre var det hver gang de skulle fraktes til toppen av bakken igjen.  Da måtte pappaen stille opp som bæremannskap, for de tilårskomne treskiene veide nok i meste laget for Mona.

Publikum har det også bra i bakken!-- Det er kjempeflott at barna våre har et slikt tilbud i Hedalen, sier mor Liv Myrvang.
-- Her er det lys slik at en kan hoppe om kveldene også.

-- Og så har vi et nydelig preparert anlegg, skyter Jan Arild inn.  Dette betyr mye, ikke bare for dem som er interessert i hopp.  Sist onsdag var det over 50 som stilte til start i lysløyperennet.  Det er gledelig!


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |