tPublisert:  19.04.20

 

 

Karategradering i Hedalen

-Av Lars Elsrud-

Karategruppen i Hedalen idrettslag avsluttet en ”lang sesong” med gradering tirsdag 15. juli. Det er karatestilarten Shotokan tradisjonell som det trenes i. Dette er andre sesongen med karategruppe i Hedalen. Deltakelsen har vært litt lavere enn i første sesong, men det har vært godt oppmøte og god innsats av de fleste som har fulgt treningene gjennom vinteren.

Det ble frem til i februar to ganger i uka kjørt en trening for nybegynnerne, og en trening for de videregående. Fra mars og til nå har det vært felles treninger for disse to gruppene.

Det var Jan Helge Moen fra Oslo budokan karateklubb som gjennomførte graderingen for karategruppen. Det var fire stykker som graderte, og Hedalen idrettslag har nå fått sitt første grønne belte ved Jostein Lie.

De andre som graderte var Ida Sollie til rødt belte og Anita Berg og Astrid Braut til gult belte. Trener har vært Lars Elsrud.

De fleste som har trent karate i Hedalen i vinter, flytter nå ut for å begynne på videregående skole, men hvis det er interesse for karatetreninger til vinteren. Så regner jeg med at idrettslaget finner noen tider det er ledig lokale også til neste vinter.


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |