tPublisert:  19.04.20

 

 

Valg 2003 på Hedalen.no

Hedalen.no ønsker å sette fokus på kommunevalget.  Dette vil redaksjonen gjøre ved at de ulike partiene/listene får anledning til å presentere seg selv for velgerne.  Vi ønsker at kandidatene fra Hedalen skal være med som en del av presentasjonene.

Olav Kristian Huseby skrev før ferien et innlegg på Forum om valget.  Vi siterer:

Har noen av dem som ble valgt for fire år siden gjort noe for bygda? Skal vi la dem bli, eller burde vi bytte dem ut? Hvilke saker er viktigst for kommunen? Kan noen av de folkevalgte fortelle oss hva de har fått til de siste fire åren? Hva med legesaken? Hva med kommune-økonomien? Hvorfor forfaller skolene? Hva med sammenslåing av kommunene? Er dette bra eller dårlig for vår kommune? Hva mener de som står til valg? Dette ble mye, men skriv på Hedalen.no, og si hva du mener. Både dere som skal velge og de som skal velges bør gi mye lyd i fra seg.”

Dette kan være noe av det partiene/listene kan ta tak i. Tekst står listene for selv, og en må være forberedt på å svare på spørsmål på Forum. Bidraget listene sender inn, vil bli lagt ut som på Oppslagstavla. Bilder av kandidater fra Hedalen ønsker redaktøren å ta.  Presentasjonene vil bli lagt ut på mandager.

Valget er 15. september.  Rekkefølgen av presentasjonene er trukket av Sigrid Haugen, og her kommer resultatet:

Uke Frist for innlevering av tekst Parti/liste
32 Lørdag  2.8. Senterpartiet
33 Lørdag  9.8. SV
34 Lørdag 16.8. Høyre
35 Lørdag 23.8. Arbeiderpartiet
36 Lørdag 30.8. Tverrpolitisk liste
37 Lørdag  6.9. Kristelig Folkeparti

Nettsideansvar: Arne Heimestøl |