tPublisert:  10.11.06

 

 

Fjernarbeider i Hedalen

-Av Guro Lie-

 

Line Mork bor til daglig i Oslo. I sommer bor hun på hytta på Søbekkseter sammen med familien. Jobben tar hun med seg til Valdres Fjernarbeidssenter i Hedalen kontorpark. Slik kan de få feriere i Hedalen fire uker. To uker har Line fri, de to andre jobber hun. Line synes det fungerer veldig greit å jobbe fra Hedalen. Lokalene er fine og lagt godt til rette for brukerne, også med dusj om det skulle trengs.  

-         Jeg så skiltene utenfor og gikk derfor inn på nettet for å sjekke hva dette var for noe. Så sendte jeg mail til Wenche og spurte om det var noe ledig.  

Line arbeider som markedsanalytiker i Gjensidige NOR forsikring. Det er en jobb som er mulig å gjøre hvor som helst så lenge det er Internettilgang. Arbeidsgiveren synes det er helt greit.  

Dette er første gang Line bruker fjernarbeidssenteret. For tida er hun den eneste som arbeider derfra på denne måten.  

-         Jeg håper det blir flere som vil benytte seg av dette tilbudet etter hvert. Hvis det fortsatt blir mulig, kommer jeg til å bruke det hver sommerferie, og kanskje noen ganger ellers i året. Det kan være lurt å skille mellom jobb og fritid. Reise på jobb om morgenen, komme hjem på hytta og ha fri resten av dagen.   

Line synes utgiftene ved å bruke senteret er så lave at det er et godt alternativ. Hun mener det er viktig at kostnadene holdes på et lavt nivå.  

Vi håper Line får flere ”kolleger” etter hvert, både av ferierende og fastboende. I Kontorparken er alt godt tilrettelagt i flotte lokaler.  


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |