tPublisert:  10.11.06

 

 

Skiavslutning

Idrettslaget hadde sin tradisjonelle avslutning av skisesongen med utdeling av premier på skolen søndag. Det har vært en meget aktiv sesong med mange aktiviteter, hvor høydepunktet var kretsrenn den 16. februar. 

Idrettslaget har arrangert 10 onsdagsrenn i lysløypa.  Til sammen har nøyaktig 100 personer stilt til start gjennom sesongen.  Hvis vi summerer totalt antall startende så blir det 474; det vil si at hver enkelt har deltatt i nesten 5 onsdagsrenn hver. 

Foto:  Lise Marie

Som tidligere år var det premier til alle opp til og med ungdomsskolen.  Totalt var dette 75 stk.  Av disse var det 15 som fikk ekstra premie for deltagelse i minst 9 av 10 onsdagsrenn. 

4 stk hadde faktisk stilt til start i samtlige ti renn. 

Det er også arrangert 3 hopprenn i sesongen, hvor totalt 37 personer har deltatt.  Av disse mottok 21 stk medalje for deltakelse.  De voksne ble heller ikke her tilgodesett med egen premie.   

De voksne, både de som har gått onsdagsrenn og de som har deltatt i hopprenn , ble imidlertid likevel premiert.  Dette ble gjort ved at alle fikk et lodd for hver deltakelse, og på disse loddene, ble det trekt ut en vinner som fikk en fin fruktkorg med diverse innhold. 

Vinner av denne ble Gunhild Kjensrud. 

Foruten premiering av onsdagsrenn og hopprenn ble det også delt ut premier for deltakelse på Sør-Aurdalrenn på Åsemyra.  Det er blitt arrangert 4 slike renn i vinter og alle som har deltatt fikk premie.  Totalt 20 stk. fra Hedalen. 

Etter premieutdelingen ble det brus og is og kaffe og kaker til alle, samtidig som de som ikke tidligere på dagen hadde benyttet anledningen til å sikre seg billig og bra sportsutstyr på bruktsalget, fikk en ekstra sjanse. 

Bruktsalget var et forsøk denne gangen, men interessen var såpass stor at vi håper på kunne tilby noe lignende også til høsten. 

Skigruppa vil takke alle, både deltakere, løypemannskap og alle andre som har hjulpet til, både med tidtaking, saftservering og andre ting, slik at vi har kunnet gjennomføre så mange aktivitet i vinter. 

God sommer! 

HIL ski

Bjarne Berg


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |