tPublisert:  10.11.06

Mot Vassfaret

Ankomst Hestehøgda

Fra Hestehøgda mot Bogen

Fellestur fra Søbekk til Lokalet

-Av Sigrid Haugen-

Mange lurte på om de skulle våge seg ut på tur søndag 30.3. med såpass usikre værutsikter, men en halvfull buss ble vi da. Det blåste temmelig friskt da 25 unge og eldre la i veg fra Søbekkseter.

Etter hvert fikk vi vinden i ryggen, sola kom fram, og vi fikk en flott tur mot Seterknatten. Løypene var harde, men ørlite nysnø forbedret føret betydelig. Etter en rask stopp ved stemplingsposten på Seterknatten, fant vi en lun dal til ei god matpause.

Stempling på SeterknattenVidere mot Hestehøgda. Dette må da være et av de flotteste usiktspunkta i Hedalsfjella! Fra Hestehøgda satte vi kursen rett mot Bruskerudfjell, hvor noen la igjen navnetrekket i turloggen som ligger i kassa ved "trig"-punktet.

 Herfra var det nesten bare nedoverbakke, og det røyna nok på beina til noen og enhver. Fra Brennsetra og ned til elva Flott utsikt fra Hestehøgdagikk det unna, og de fleste måtte ta mange pauser for å fordrive melkesyra fra lårmusklene!

Alle gjennomførte i fin stil, og ingen angra på at de ble med på denne fine søndagsturen i noen av de mektigste fjellområda våre.
Takk til Hedalen Idrettslag for opplegget!


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |