tPublisert:  10.11.06

 

 

Høstfest i Ildjarnstad 4H

-Av nestleder Guro Lie-

Lørdag kunne 4H-medlemmene vise fram 4H-prosjektene sine med flotte utstillinger på Hedalen skole. Aspirantene hadde lagt ekstra arbeid i utstillingene i år. Det var «Form og fantasi», «Aspirantmat», «På garden» og «Skogplanter`n».

Juniorene hadde «Informasjon», «Hund», «Matstell», «4H-kokken» og «Du og bygda di». Informasjonsgruppa har jobba med å markedsføre 4H og hadde mange fine bilder fra aktivitetene. Blant annet Ørneflagturen tidligere i høst.

Torunn og Yvonne har vært aspirantledere. De har vært på leir med de yngste. Stine, Kristin og Magnhild har hatt «På scena», og viste fram det de har drevet med i år forpublikum. Guro har jobba med idéeskaping i det nye 4H-prosjektet «Eggelegge».

I år var det rikelig med underholdning. De yngste med dans og godt framførte vitser. I tillegg en engasjerende finneleik hvor barn og voksne ga alt. Linda og Torunn var fargerike på både den ene og andre måten med selvskreven tekst. Håper vi får  mer av samme slaget!

I år var det Olaf Nøkleby som kom fra 4H i fylket. Han kontrollerte
resultatene på 4H-prosjektene og sto for merkeutdelinga. Olaf holdt en fin tale og takka  for den gode velkomsten han fikk av 4H-erne i Hedalen. Morsomt var det at det var han som stakk av med årets fruktkurv.

Det var god stemning og bra med folk i alle aldre. Spesielt koselig er det
at flere enn «4H-familiene» kommer. Ove Berg er trofast gjest, i sin tid var han den  første formannen i Ildjarnstad 4H. Vårt gamle medlem, Torunn Bolstad, tok også turen innom. Det er kanskje ikke alle som vet at hun arbeider som 4H-konsulent i  Akershus fylke.

Etter årsmøtet kan et nytt 4H-år begynne. Håper bygda husker at 4H er en
verdifull organisasjon og støtter opp om arbeidet vårt.


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |