tPublisert:  10.11.06

 

 

Påske på Reset

I mange år har det vært påskeandakt på Reset/Teinevassåsen.  De siste årene har andakten blitt holdt ved hytta til Røde Kors.  Erling Pettersen og Turid Barh Pettersen har deltatt på svært mange av disse samlingene. 

Siden 1970 har ekteparet hatt hytte på Reset. I alle år, unntatt de fem årene de Knut Lundby hold andaktvar misjonærer i Brasil, har de møtt fram for å få med seg langfredagens budskap. 
--Skjærtordagens nattverdsgudstjeneste i stavkirka og påskeandakten vil vi gjerne ha med oss. Dette er god kirkepåske for oss! sier de til Hedalen.no.

Turid forteller at ho har slekt i Hedalen.  --Else Sørlie er tanta mi.  Derfor har jeg tilknytning til bygda.

Ekteparet er ofte på fjellet.  --Her kobler vi av.  Om sommeren setter vi stor pris på badeturer til Strøen. Vinterens forråd av multer og blåbær henter vi gjerne i fjellet.

I 2002 kunne Erling og Turid ta i bruk sin nye Hedda-hytte.  --Kort avstand fra Oslo til hytta er et stor pluss for oss.  Tjenestetilbudene i bygda er vi også godt fornøyd med. Vi bestiller varer på Joker før vi reiser til fjells.  Når vi kommer til Hedalen, er det bare å stikke innom butikken og hente de ferdigpakkede varene.

Ellers setter vi pris på hytteservicefirmaene.  Disse kommer vi nok til å bruke mer etter hvert som vi blir eldre, avslutter ekteparet.


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |