tPublisert:  10.11.06

 

 

”Morten Mår”

”Påske-Måren” kom i år igjen! I fjor påske hadde vi riktignok 2 mårer på besøk, men i år var det bare 1, og han har nå fått navnet ”Morten Mår”!

Han kom tuslende hver kveld, i ”mårtimen”, omtrent en time etter solnedgang, slik at vi kunne se ham tydelig gjennom hyttevinduet. Kveldsmaten hans var på plass på brettet, poteter, skinkerester og litt kake- og brødsmuler i tillegg til solsikkefrøene (som egentlig var til fuglene!!) Han spiste alt og med en utrolig appetitt.

Da vi åpnet vinduet, kun 2 meter fra ham, kunne vi tydelig høre hvordan han smattet og koste seg, og han lot seg også mer enn gjerne fotografere i sin vakreste positur!  Denne gangen ble han også filmet på en tur på brettet i nattens mulm og mørke, og dette var det vår datter og hennes mann som utførte med nattlys på kameraet!

Vår påske har nok en gang gitt oss verdifulle og sjeldne opplevelser og minner – ved siden av hyttekos med barn og barnebarn, påskegodt, skirenn og lyden av vann som pipler fra takrennene mens snøen er i ferd med å gå i oppløsning for i år.

Hilsen
Wenche og Viggo Størseth med familie ved Strøen


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |