tPublisert:  10.11.06

 

 

Karategradering i Hedalen

-Av Lars Elsrud-

Lørdag 17. april var det gradering i Hedalen Idrettslag sin karategruppe. Det ble etter hvert 7 stykker som har trent karate gjennom vinteren i Hedalen. En av disse bestemte seg for å prioritere å forsvare Hedalens ære i fotballkamp på lørdag, de 6 andre gjennomførte en hard treningsøkt med påfølgende gradering på Nordre-lokalet.

Alle 6 klarte sine belter, og det ble delt ut 4 gule belter og 2 oransje belter. Det har for øvrig vært gledelig å se at det på vinterens karatetreninger har deltatt flere fra Nes i Ådal. Det viser heldigvis enda en gang at veien mellom bygdene i området vårt, selv etter jobb og skole, ikke er mer uoverkommelig enn at den kan kjøres to kvelder hver uke vinteren gjennom.

Det er karatestilarten Shotokan tradisjonell som trenes i Hedalen idrettslag, og treneren, d.v.s. undertegnede, har i vinter hatt litt avløsning av Herman Nordby, Ida Sollie og Asle Ivar Klemetsrud. Dette har vært kjærkommen assistanse for undertegnede, og det er ekstra artig å se at en tidligere elev (Ida) har fortsatt med karate etter å ha flyttet ut av bygda, og i feriene kommer tilbake og er en del av miljøet i Hedalen Idrettslag.

Det var instruktører tilknyttet Oslo Budokan karateklubb som gjennomførte graderingen, og herved overbringes også en stor takk til disse.


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |