tPublisert:  10.11.06

Bjørnar rev publikum med seg både gjennom sikkert spill og engasjert sceneopptreden.

Ingrid danser

Asle Ivar var tilbake etter et år i Garden.  Glitrende spilling, Asle Ivar!

Velfortjente blomster, Arild!

Arve hadde en av teknikerne.

Geir kjørte lyden

Marianne var tydelig engasjert!

The best concert ever!

Korpsets showkonsert "We will rock you" lørdag 3. april er uten tvil det beste Hedalen Musikkorps og deres medspillere har levert.  De 160 som hadde møtt fram på første forestilling, kvitterte med stående applaus og krav om ekstranummer.  Og har du ikke sikret deg plass til neste forestilling, bør du handle raskt, for her vil det bli rift om billettene!

Ola deltok sammen med hovedkorpset.  Fantastisk innsats og innlevelse!Musikken aktørene hadde valgt, var hentet fra flere tidsepoker og fra mange stilarter.  Vi fikk blant annet høre klassisk musikk, storbandjazz, ballader, rockelåter, popklassikere og trash metall.  Innslagene var godt mikset av dyktige teknikere og lyssatt slik at opplevelsen ble en fryd for både syn og øre.

Bandet framfører "From whom til bell tolls"Noe av det som imponerte oss mest, var hvordan barn, unge og litt mer tilårskomne ungdommer samarbeidet og viste spille-, sang-, lese- danse- og skuespillerglede.  Kjente talenter viste at de har vokst, og nye fikk synt hvilket potensiale de har - når forholdene blir lagt til rette for det.

Fra "Dovregubbens hall"--Bak denne konserten ligger det til sammen et årsverk med arbeid, sa Olav Kristian Huseby da han takket publikum for kvelden. 

En stor del av arbeidet er utført av korpsets dirigent, Arild Bjørnstad.  Bare noteskrivinga tok denne gangen 100 timer, og med seminarer, to faste øvinger hver uke + ekstraøvinger forstår vi at mannen ikke har hatt tid til å kjede seg de siste månedene. Det kan neppe resten av familien ha gjort heller, for begge sønnene småløp mellom scenskifter, og kona, som var publikum denne kvelden, hadde bidratt som sangforfatter.

Presis klokka 19.00 startet konserten, og overgangen mellom hvert nummer "Bygda søv"var helt tydelig godt planlagt og innøvd.  Her gled programmet uten av vi kunne se at det oppstod noen problemer.

Cato Storengen var også på plass.  Gjennom sang og opplesning rev han med seg publikum og viste at også han har utviklet seg mye gjennom studiet på Teaterhøgskolen. "Bygda søv" av Jacob Sande ble en stor opplevelse. 

Da årets heder kom de som har stått, og står bak Joker/Dokka, til del, var han med som sanger, og Arne Perlestenbakken viste både gamle og nye lysbilder.  

Konklusjon:  Dette ble et stort multimedialt show!

Apirantkorpset både sang og spilte. Medlemmer av anspirantkorpset

Nettsideansvar: Arne Heimestøl |