tPublisert:  10.11.06

 

 

4H-landsleir i Seljord

MAGNHILD HUSEBY

Lørdag 7. august reiste åtte glade hedølinger til Seljord. Vi har hatt en uke full av aktiviteter og møtt masse nye mennesker. Maten har vel vært sånn passe, men når det skal lages middag til 1400 mennesker, blir den fort kjedelig. Etter noen leirer har man lært seg til at leirmat klager man ikke på.

Mandag var alle på Sommerland i Bø. Det ble en kjempefin dag. Tirsdag og onsdag hadde vi aktiviteter vi hadde valgt før leiren. Vi var blant annet på teater/ revy, kor, drops-koking og naturens egent badeland i Nissedal.

Onsdag var det volleyball-dag. Ettersom volleyball er 4H’s sport, er det turnering hver leir. Oppland kom ikke så lang i den turneringen. Derimot vant vi tautrekkingskonkurransen som foregikk gjennom uken. Fredag var det åpen dag, og leiren var åpen for dem som ville se hvordan vi hadde det.

Det er alltid gøy å komme tilbake på 4H-leir og treffe gamle og nye kjente og slå av en prat. Leirflørt hører med! Skal ikke utale meg for mye, men trur ikke at det unngikk alle hedølinga denne leiren heller ;)

Kristian (lederen for Oppland på leiren: ”Jeg er stolte av dere for at dere greier å holde det så ryddig. Men det er nok unntak et par steder. Eller bare ett!” Trur dette var det ene!

Alle er enige om at det er én ting som ikke kunne vært bedre, nemlig været som har vært knall hele uka.

Det var ikke bare åtte glade hedølinger som kom igjen fra leir lørdag, det var også åtte snufsete hedølinger.

NB: For flere bilder se http://www.norske4h.no utover uka!


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |