t

Publisert:  10.11.06

Et skritt nærmere seriemesterskap

VEGARD LIE

Hedalens A-lag har nå åtte poeng og gå på med fire kamper igjen å spille i serien, etter en fortjent 3-1 seier over Søndre Land 2 i helgen. Vertene tok ledelsen tidlig i første omgang da de løp gjennom Hedalens forsvar og scoret alene med keeper, men derfra og ut tok Hedalen over, og hadde god kontroll på kampen.

Ikke lenge etter Søndre Lands scoring stusset Svenn Olav Fossholt inn utligningen etter et frispark, hvor vertenes keeper var helt på bærtur. Samme mann sørget for 2-1 til Hedalen, denne gange var det Svenn Olav som tok frispark, og via en Søndre Land spiller gikk ballen i en fin bue over keeper og i mål.

Andre omgang ble en enkel oppgave for Hedalen , midt ute i omgangen satte Mohan Fjeldstad inn 3-1 og bortsett fra et par store sjanser til vertene helt på tampen, hadde Hedalens forsvar full kontroll.

Trass i en ikke alt for styggspilt kamp, var dommeren på god vei til å ha delt ut hele kortstokken, med 4 gule til Hedalen, og et par til Søndre Land.

Søndag 29. august er det seriefinale mot Redalen 2 på Hedalen Stadion, vinner vi der er seriemesterskapet vårt, møtt opp klokken 1300 og hjelp Hedalen til seier!
(Denne kampen kan bli flyttet, følg med på Hedalen.no om endringer)

Nettsideansvar: Arne Heimestøl |