tPublisert:  10.11.06

 

 

Julehilsen fra Gran Canaria

MONA NÆSS

En spesiell takk til redaktør Arne Heimestøl som bringer hedalen.no, via nettet, inn i stua vår her nede året rundt. Du gjør en ”mesterlig” jobb Arne. Tusen takk.

Vi sender også våre tanker til alle våre sambygdinger i Hedalen med ønske om en riktig God Jul. Gjennom snart fem år på Gran Canaria er vi svært takknemlige for alle som tok kontakt med oss da dere var her på ferie. Flere hundre har det blitt etter hvert (vi har ført logg). Vi klarte ikke alltid å følge opp så mye som vi kunne ha ønsket, på grunn av jobb og hverdagen for øvrig - noe vi har et stort ønske om å få til. Det er nemlig kjempekoselig å se kjente fjes her nede, snakke med dere og føle at vi er litt nærmere Norge i blant.

Bildet er tatt fra et hustak i den gamle bydelen nede ved kaia i Arguineguin. På disse takene står vanntanker, TV-antenner, fugler i bur som kvitrer i vilden sky, tøyvaska henger til tørk bortetter på takterrassene, grillen er på plass og terrassemøblene dekker familiens behov. Her hører vi ofte spanjoler som synger, spanjoler som diskuterer eller mødre som høylydt irettesetter barna sine. Vi satt her en kveldsstund og så sola gå ned i Atlanterhavet. I forgrunnen skimtes kaia og turistbåten ”Armas” som har tatt turer rundt øya i mange, mange år. Bakenfor det kjente ”time-share” anlegget Anfi (til høyre) skimtes vulkanen ”Teide” som er 3717 meter høy. Det er et sjelden syn å se vulkanen på øya Tenerife så klart. Øya stikker gjerne opp av skydekket (disen) og ligner faktisk på en pupp.

Hilsen fra Mona


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |