tPublisert:  10.11.06

 

 

Bredbånd i Hedalen

ARNE HEIMESTØL

Nå har det noen uker siden Eidsiva kom med tilbud om bredbånd for private og bedrifter.   Men hvordan fungerer tilbudet?

Jeg har sendt noen spørsmål til Eidsiva, men bredbåndselskapet har foreløpig ikke svart på disse.  En ny henvendelse kan bli aktuelt, men da vil det være fint om redaksjonen har flere innspill som bakgrunn for dette.  Bruk Forum eller send e-post til arne@hedalen.no for å fortelle om egne erfaringer.

Den første uka jeg hadde bredbånd, gikk alt svært bra.  Jeg betaler for 1000 kbps på nedlink, og fartsmåleren viste et snitt på over det jeg betaler for.  Men så ble det bråstopp.  Modemet jeg hadde fått at Eidsiva, tok kvelden, og jeg måtte over på ISDN igjen. Ei uke seinere var nytt modem på plass, og etter litt justeringer er farten nå fremdeles god.

I flere uker har Eidsiva reklamert for tilbud om gratis antivirusprogram.  Dette tilbudet kom på plass denne uka.  Les mer her.

Jeg har hatt litt problemer med oppkobling etter strømbrudd.  Dette har jeg løst ved å starte ISDN-boksen på nytt.  (Jeg har valgt å beholde ISDN-linja.) Denne boksen har skapt problemer for med tidligere også (Telenor sin eiendom.)

På sidene sine melder Eidsiva at de har hatt problemer med hardware.  Dette har kommunen fått merke.  Hele nettet hadde i en periode svært trege linjer.  Denne feilen er nå rettet, og nettet synes å fungere godt.


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |