tPublisert:  10.11.06

Fra danseinnslaget "busstopp"

Fra danseinnslaget "busstopp"

 

Kulturkafé

Skolen har det siste året hatt fokus på kultur. Tirsdag 17.2. var det ny kulturkafé.  Kim Ole var kveldens programleder, og den jobben mestret 10. klassingen meget bra!

Første programøkt var det første- og andreklasse som stod for.  De hadde jobbet med temaet reklame.  Vi fikk overvære flere selvkomponerte reklameinnslag.  Bamsebrød er sunt!  Og var ikke overbevist fra før, så ble vi det i alle fall nå! 

Traktorgrøt skal visstnok være både næringsrikt og godt, og når vi sper på med sol-banan, blir vi nok både gode og mette alle sammen. Til og med kattemat hadde barna laget reklame for, og det var å få kjøpt i Dokka.

Neste innslag var det jenter fra ungdomstrinnet som stod for.  Ungdomskontakt Pernille hadde innstudert et feiende friskt danseinnslag som hadde fått tittelen "busstopp".

 7. klasse hadde laget en handlescene.   Er det OK å handle ei jakke til 1900 kroner? Eller er det fornuftig å finne noe rimeligere? Temaet fortsatte hjemme ved middagsbordet. Mor sa først nei.

 En flittig avislesende far mente nok at kona hadde vært for streng.  For "alle de andre har jo", i følge noen.  Det endte med at jenta fikk viljen sin. 

Så var det tid for mat.  Denne kvelden ble det servert skoleboller, vafler, kaffe og saft. 

 3. og 4 klasse  var først ute etter pausen og stilte på scena med skjerf de hadde laget i kunst- og håndverkstimene.  Så sang og spilte de "Da lykkeliten kom til verden".

Ungdomstrinnet har stor glede av både dans, sang og spill. Noe av denne gleden kom til uttrykk gjennom 8. klasse sitt bandinnslag, "Life is life".

Musikk tilvalgsfag fortsatte med "Wonderful tonight" og et selvkomponert stykke.  Her var det innlagt både gitar- og trommesoloer.

"Blowin in the wind" er fremdeles en populær melodi for både unge og tilårskomne ungdommer.  7. klasse sang og spilte, og fikk som alle andre, stor applaus.

Det var 5. og 6. klasse som avsluttet kvelden med å framføre "Hvor er nu den stakkars lille Nelly?"


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |