tPublisert:  10.11.06

 

 

Økende interesse for hopping
 

-Av Helge Nordby-

 

Skihopping er igjen blitt en populær aktivitet, spesielt etter at norske hoppere gjør det bra internasjonalt. I Hedalen har hoppbakkene blitt satt i god stand, og flere har fått prøve seg, men for Edvart, Kristian og Eirik har ikke disse bakkene gitt tilstrekkelig utfordring.

 

Sist lørdag var det igjen tid for renn i Vikersundbakkene, noe som ble forberedt med trening torsdag kveld. Disse bakken er et eldorado for skihoppere i alle aldre. Totalt seks bakker fra K10 til K90 ligger flott preparert i tillegg til den velkjente skiflygingsbakken.

 

Edvart trives godt i K15,  men K25 er allerede prøvd. Kristian mesterer bra K25 med hopp på godt over 20 meter, men årets mål er å prøve seg i K45.

 

Eirik stod for den største bragden med flere hopp i K45.  36m er blitt ny personlig rekord. Årets mål er å forsøke seg i K65. Til sammenligning kan vår bakke i Hedalen betegnes som en K20.

 

Er det flere som vil bli med og hoppe? Det er muligheter både på Ringkollen og i Vikersund, samt at vi forsøker å få til et samarbeid med Bagn om å få i stand en større bakke.  

Fra venstre:  Eirik, Edvart og Kristian

 


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |