tPublisert:  10.11.06

 

 

Sør-Aurdalrennet søndag 15. februar 2004

Søndag 15. februar er det igjen tid for kretsrenn i langrenn på Hedalen stadion. I år er arrangementet et samarbeid med Bagn og Begna idrettslag. Det er også årsaken til at rennet har forandret navn siden i fjor.

Etter at vi de senere årene har utbedret skianlegget og kjøpt inn prepareringsmaskin, har vi et skianlegg som tilfredsstiller kravene til slike renn. Det er ingen selvfølge at et lite idrettslag får lov til å arrangere slike renn og det er mange som søker. Derfor har vi inngått et samarbeid med Bagn og Begna idrettslag om gjennomføring av rennet. Klarer vi å gjennomføre arrangementet på en tilfredsstillende måte, er det muligheter for at vi kan få tildelt renn igjen senere år.

Anders Hendis i fint driv.   Fra Hedalsrennet søndag 16.2.

Krets-og sonerenn, som det egentlig heter, kan ha deltakere fra 8 år og oppover. Som arrangørlag har vi lov å ha med yngre løpere. Alle som har begynt på skolen får anledning til å delta, men de må gå i 8 års klassen. Rennet går i år i fristil.

Det er premieutdeling umiddelbart etter rennet.

Skolen vil bli brukt som rennkontor og oppholdsrom, og det vil bli muligheter til å bruke dusj og garderober der. I tillegg vil det være åpen kiosk på skolen og i bua ved hoppbakkene.
Påmelding skjer til skigruppa v/Bjarne Berg, tlf 61 34 96 95/41 50 51 62 senest 10.02.

Startkontingent er kr 60,- for alle. Alle som har fylt 13 år må løse skilisens. For de som ikke har skilisens, kan det kjøpes engangslisens på rennkontoret som gjelder for dette rennet. Løperne er selv ansvarlig for å løse skilisens. Engangslisens koster kr. 40,-.

Vi håper at så mange som mulig vil delta enten som løpere eller publikum denne dagen.

Vel møtt på Hedalen stadion søndag 15. februar 2004!

Skigruppene i
Bagn, Begna og Hedalen


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |