tPublisert:  10.11.06

 

 

Hjemmesitternes aften

-Av Liv Barbro Strømme Veimodet-

Begnadalen amatørteater er i gang med øvelsene til årets revy, "Hjemmestitternes aften". For 10. år på rad går Begnadalen amatørteater på scenen for å glede sitt publikum. Denne gang med en selvskreven revy.

Tittelen tilsier at hjemmesitterne denne gang bør tilstrebe seg på å komme seg til Samfunnssalen lørdag 7. februar som er selve premierekvelden. Forestillingen settes også opp søndagene 8. og 15. februar. Det vil bli annonse i forbindelse med forhåndssalg av billetter. Gruppa kan ellers fortelle at det ventes stor-innrykk og at det vil bli satt opp gratis buss fra Begnadalen Handel til samfunnssalen….

Amatørteateret lover å parodiere de som sitter hjemme – tør du å la væ’r å komme?
Som i revyer flest – blir det en blanding av sang/musikk, skjemt og alvor. Revyer har kanskje en tendens til å bli veldig lokale – men amatørteateret har denne gang satset på å være litt mer ”regionale” enn vanlig. Det blir selvsagt en del lokalt stoff – men ingen skal kjenne seg for trygge…!

I fjor var det ingen ungdommer på scena – denne gang er ungdommen igjen på plass representert ved Rebekka D. Randem, Therese Viken Brenden og Grethe Stensrud. Vi har også fått med oss Camilla Ingrirud fra Begnadalen/Nes og Jarle Heiene fra Bagn (så nå er heller ikke nesninger eller begninger trygge….) Laila Damslora og Synnøve L. Gabrielsen har også vært delaktige i tillegg til de gode ”gamle”; Gerd Elin Damslora, Eva Sætrang, Reidun Garthus, Liv B Veimodet, Arne Rønhovde, Uno Ingelsen, Kåre Randem og Elling Weimodet.Disse karene kommer lørdag 7. februar – gjør du?


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |