tPublisert:  10.11.06

 

 

Inne i lavvoenVi har fått ny Lavvo!

-Av Kirsten Greaker Heimestøl-

I november fikk vi ny lavvo til skolen. Den står like ved skileikanlegget, og vi på småskoletrinnet har allerede rukket å bruke den flere ganger.

En stor takk til kommunen og skogeierlaget som har sponset den. Vi har fått penger til både lavvo og det utstyret vi ønsket oss!

En spesiell takk også til foreldre som har gjort dugnad på forskjellige måter, til rektor, vaktmestere og Rolf Gunnar som har stått på og gjort masse ekstra for å få dette til!

Og elevene skriver: 

Bjørg serverer tomatsuppeThea: --Vi har fått ny lavvo. Den er mye finere. Det er krakker der inne i lavvoen. Den gamle var nesten ødelagt. Jeg liker meg best i den nye. Den er like ved skiløypa, så det er mye kortere å gå dit. Vi lager tomatsuppe og masse annet rart.  

Jon: --Vi var i lavvoen sist onsdag. Vi bygde hytte og gikk i lysløypa. Vi spiste tomatsuppe. Jeg liker den nye lavvoen. Det var sitteplass der, og trær som var hugget. 

Ida: --I lavvoen gjør vi mye rart. …… Vi var i den nye lavvoen i november. Vi laget minnepinner også, vi hang dem opp inni lavvoen. Etterpå lagde vi pinnebrødpinne…..Vi spiste rundstykke med blåbær og ost. Vi hadde plukket blåbærene selv. 

Tom: --Ved lavvoen er det morsomt å leke med venner og gå på ski. Det er morsomt å hoppe på ski, og vi har begynt på en hytte…….. Vi sager i døde trær. Vi har fått en ny lavvo, og den er mye bedre enn den andre fordi det er bedre sitteplasser.

Lavvoen ligger fint til like ved skileikanlegget.

Nettsideansvar: Arne Heimestøl |