tPublisert:  10.11.06

 

 

En sterk forestilling!

Klokken 18.00 lørdag 3.1. framfører Hedalen Ungdomslag "Ungen" av Oscar Bråten.  Dette er tredje og siste forestilling.  Til nå har 330 sett musikalen.  Ennå er det billetter igjen, men skal du være sikker på å få billett lørdag, bør du ringe Geir Øverby (61 34 90 54) rimelig kjapt, for de som har sett forestillinga, vet nok å anbefale andre å få den med seg også.

Arnstein Kjensrud Denne gangen har vi valgt å ta en prat med noen av skuespillerne.  --Hvis publikum har hatt det halvparten så moro som vi har hatt det, har vi hatt det dobbelt så kjekt, sier Arnstein Kjensrud (Krestaffer). ;-)  --Og i Hedalen vet publikum å gi respons.  Da er det skikkelig moro å spille!

Mari-Ann Klemmetsrud-Dette er skikkelig gøy, sier Mari-Ann Klemmetsrud (Milja).
--Hvordan holder du ut å måtte øve så mye, lurer vi på.
--For meg er det en stor glede å kunne være med i teatergruppa. Det er dette som drar meg tilbake til Hedalen når jeg er borte fra bygda, svarer Mari-Ann.

Leif Erik Bakkom--Samværet med andre ungdommer gir meg mye, fortsetter Leif Erik Bakkom (Embret.  Det koster en god del å øve inn en slik forestilling.  Når publikum sitter i salen, er det glemt.   Så betyr det mye for meg at vi kan sette opp så pass forskjellige stykker som det vi har hatt de siste årene.

Ann Kristin Skogstad--Dette er et krevende stykke, sier Ann-Kristin Skogstad. --Likevel gir arbeidet i teatergruppa overskudd.  Her er det nemlig lov å være den en er.
--Hva synes du om rolla di i dette stykket? 
--Jeg mener jeg har en del til felles med Hønse-Lovisa, sier Ann Kristin. --Hun er et romslig menneske, men er likevel kritisk til en del av det hun har sett i livet.  For henne var det et kall å ta vare på jentene i hønsehuset. De fikk ikke hjelp av verken doktor eller prest.  Hva skulle jentene ha gjort hvis ikke Hønse-Lovisa hadde tatt ansvar?

Pek på bildene nedenfor for å få fram bildetekster.

Fra venstre:  Ingvild Herskedal, Svein Harald Liodden, Leif Erik Bakkom, Mari-Ann Klemmetsrud og Mette Brager Fra venstre:  Leif Erik Bakkom, Arnstein Kjensrud og Ingvild Herskedal
Fra venstre:  Ann-Kristin Skogstad, Lise Marie Nordby, Marte Gøril Myrvang og Torunn Fossholm Fra venstre:  Mari-Ann Klemmetsrud, Ann-Kristin Skogstad, Kristin Klemmetsrud , Marte Gøril Myrvang og Hallbjørn Storruste
Kristin Klemmetsrud og Ann Kristin Skogstad Edvin Fossholm
Ruth Heidi Grønnbekk, Arnestein Kjensrud, Torunn Fossholm og Mette Brager
Ann Kristin Skogstad og Kristin Klemmetsrud Svein Harald Liodden, Lise Marie Nordby og Mari-Ann Klemmetsrud
Geir Øverby og Kristin Klemmetsrud Ann-Kristin Skogstad og Mari-Ann Klemmetsrud
Hallbjørn Storruste og Svein Harald Liodden Mari-Ann Klemmetsrud og Svein Harald Liodden
Mari Ann Klemmetsrud og Ann Kristin Skogstad Vi takker for en utrolig flott forestilling!  Dette må være det sterkeste Hedalen ungdomslag har levert på lang tid.

En spesiell takk til Mari-Ann Klemmetsrud som tok initiativet til denne musikalen!

En varm takk rettes også til Tone Berg som var sanginstruktør. Dette var krevende musikk, men skuespillerne mestret utfordringen med glans.
Ungdommene våre har lært noe meget vesentlig:  Det er ved å gi at man får.

Skuespillere: Roller:
Ann-Kristin Skogstad Hønse-Lovisa
Mari-Ann Klemmetsrud Milja
Svein-Harald Liodden Olaves
Hallbjørn Storruste Julius
Magnhild Huseby Alvilde
Torunn Fossholm Georgine
Mette Brager Petra
Geir Øverby doktoren
Edvin Fossholm Gjendøperen
Arstein Kjensrud Krestaffer
Leif-Erik Bakkom Engebret
Invild Herskedal Lagreta
Ruth-Heidi Grønbekk Gurina Neger
Lise Marie Nordby Petrina
Marte Gøril Myrvang Olina
Kristin Klemmetsrud Kristina
Gunhild M. Bakke Ungen til Olina

Nettsideansvar: Arne Heimestøl |