tPublisert:  10.11.06

 

 

DAF-kurs i Reinli

-Av Torunn-

I helga var det DAF-kurs i Reinli. Dette var et kurs for styremedlemmer i 4H. Fire hedølinger var der, og hadde en kjempemorsom og ganske lærerik helg.

Fredag ettermiddag reiste vi oppover mot Reinli, nærmere sagt Reinli skule! Jeg, Magnhild, Yvonne og Mari. Ingen av oss hadde før vært med på DAF-kurs, men gleda oss veldig. Vi visste jo at mange av 4H vennene våre kom dit.
Begynnelsen av "bli kjent" lekene!Det første som skjedde, var de tradisjonelle ”Bli-Kjent” lekene. Det er alltid noe sånt når 4H-gjengen samles. Så var det middag, og vi fekk gjøre hva vi ville utover kvelden. Det blir, som vanlig, lite søvn når 30-50 ungdommer møtes. Mari og jeg gikk og la oss klokka 04.00..  Andre la seg itte før 06.00!

Det var fælt å stå opp klokka 8 neste morra, men det gjekk. Frokosten ble servert, og etterpå var det kurs. De forskjellige kursene, som vi hadde meldt oss på på forhånd var:

  • Leder kurs
  • Kasserer kurs
  • Sekretær kurs
  • Styremedlems kurs
  • Trivselsagent kurs!

Flere bli-kjent-aktiviteterMari er sekretær i klubben vår, så hu var på sekretær kurset. Vi andre var meldt på de kursene som hørte til våre verv i styret, men hadde fått streng beskjed om å melde oss på trivselsagentkurset. Vi er visst så kreative av oss, fikk vi også høre.

Utpå dagen fekk alle på hele kurset beskjed om å lage et opplegg for kvelden. Det var da laget til et ”Harry Potter” opplegg. Alle deltagerne skulle gjøre sitt for at det skulle bli bygd en ”Trollmannsskole” i Reinli. Og på kvelden skulle ”Magidepartementet” komme! Og vi klarte å overbevise ”Magidepartementet”! De sa ja til og bygge skolen, så vi venter nå i spenning på å høre mer fra dem!

Det ble underholdning denne kvelden, og Ole Martin Bakke (som faktisk var Humlesnurr, rektor og deltager av Magidepartementet) fikk vise sine danseegenskaper i en dansekonkurranse som han dessverre ikke vant.
Utover kvelden/natta var det mye å gjøre. Vi hadde mange aktiviteter sammen, og vi hadde også swing kurs. Volleyballturnering er et ”must” på 4H-kurs.

Hedølinga var også instruktører for resten av gjengen i line-dance. Til og med gutta var med og dansa! Denne natta var de fleste innstilt på å døgne (være våken hele natta) men ingen greide det. Jeg og Mari var de som holdt ut lengst, for vi sov nemlig bare en halv time!

Søndagen sovna noen av oss under kurset, men det hadde grunner til!
Det var trist å si ha det til alle venna våre enda en gang. Det er nemlig slik Frokost etter alle leirer og kurs! Du knytter mange sterke bånd ved være sammen med så mange greie, snille, søte og kjekke folk! Men det fine er at vi ser hverandre igjen i juni. Da er det nemlig fylkesleir på Toten. Den går ingen glipp av.

Til slutt vil jeg si: Til alle dere som ikke går i 4H! Dere gå glipp av noe STORT! 4H er til stor anbefaling for ALLE!!

4H-løfte:
Trenger noen litt søvn snart?Vi lover å arbeide mot det mål og bli en ungdom med:

  • Klart hode
  • Varmt hjerte
  • Flinke hender
  • Og ei god helse!

Nettsideansvar: Arne Heimestøl |