tPublisert:  10.11.06

Skiavslutning

BJARNE BERG

Idrettslaget hadde skiavslutning søndag kveld med utdeling av premier til alle som har deltatt på skiaktiviteter i vinter. 

Vinteren har vært lang og aktiv for de som har vært med å gå på ski.  Det begynte med fellesrenn sammen med Bagn IL og Begna IL, på Åsemyra 9. desember.   Til sammen har vi hatt 4 slike fellesrenn i sesongen. 

Etter nyttår har det vært lysløyperenn hver onsdag frem til påske, med unntak av onsdag 21. januar da det var for kaldt.  Til sammen ble det 11 lysløyperenn hvor det har deltatt 101 forskjellige personer i alle aldre.  9 personer har deltatt på samtlige onsdagsrenn og disse mottok en ekstra premie for fremragende innsats. 

De ni er: Lars Martin Grøv, Torjus Kjensrud, Hanne Bjørgan, Mona Ildiko Hegdal, Henrik Fossholt, Ingunn Fossholt, Aleksander Hegdal, Petter Grønbeck og Kristian Nordby. 

De voksne som har deltatt på nulløp fikk ikke premier, men i stedet et lodd for hver gang de har startet og var med i trekningen av en fruktkorg sponset av ”joker Hedalen”.

Den heldige vinner ble Arild Dammen. 

Foruten dette ble det arrangert hopprenn den 11. februar.  Dette ble dessverre det eneste hopprennet i Hedalen i vinter, men noen av hopperne har også deltatt i renn på Bagn og i Vikersund. 

Høydepunktet i sesongen var kretsrennet som vi arrangerte i Hedalen den 15. februar med deltagelse fra hele Oppland.  Det var 75 deltagere denne flotte skidagen i Hedalen med gnistrende føre og strålende vær. 

Mange av våre aktive løpere har også deltatt i kretsrenn rundt omkring i hele Valdres og på Dokka, med flere gode plasseringer. 

Skisesongen ble avsluttet palmesøndag med den tradisjonelle Høgdespretten.  På tross av tåke og dårlig vær var det 120 som stilte til start og mange flere som koste seg rundt grillene under Høgdefjell. 

Skigruppa har i år bestått av:  Bjarne Berg (leder), Roger Kjensrud (ansvar for hopp) Arild Dammen, Kari Haglund Nordby og Halstein Nerbye. 

Bjarne Berg har vært leder i skigruppa i åtte år og ber nå om avløsning.  Helge Nordby overtar som ny leder fra og med kommende sesong.

Den nye skigruppa blir da seende slik ut: Helge Nordby (leder), Roger Kjensrud (ansvar for hopp) Arild Dammen og Halstein Nerbye. 

Skigruppa vil benytte anledningen til å takke foreldre og andre som har vært med å hjelpe til slik at det har vært mulig å holde et så høyt aktivitetsnivå.  En spesiell takk til Gunnar Haugen som har vært trener for skigjengen gjennom hele vinteren. Og til Harald Kjensrud som alltid har velpreparerte løyper klare når noen skal ut å gå i lysløypa. 

HIL ski

Bjarne Berg


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |