tPublisert:  10.11.06

 

 

Styreleder Harald Arne HaugenNok arbeid for Hedda Hytter - flere snekkere ønskes!

Hedda har svært god ordretilgang.  Tomter i nærområdet er det bra med. 
--Noe vi sliter med - og har slitt med i lengre tid - er å få tak i kvalifiserte snekkere. Dyktige, ansvarsbevisste og selvstendige snekkere med ståpå-humør er mangelvare i vårt område.  Dette sier Harald Arne Haugen til Hedalen.no.

Ordretilgangen for Hedda er meget god. --Per i dag skriver vi kontrakter for levering høsten 2005. Det er en behagelig situasjon for oss - ikke fullt så tilfredsstillende for dem som ønsker seg hytte snarest mulig. Så dette betyr nok at vi mister noe salg, sier Haugen.

--Hva skjer i hyttefeltene dere er involvert i?

-Akkurat nå er det hytteområdet til Arne Nerbye vi konsentrerer oss om. Her er det til sammen 43 tomter. I begynnelsen av juni starter arbeidet med infrastruktur til den første "grenda" som består av 9 tomter, hvorav 4 er solgt. Her blir det høystandardhytter med strøm og vann/kloakkutslipp. Den første hytta skal stå innflytningsklar til jul.

Feltet til Olaf Ødegaard på 12 tomter er snart ferdig utbygd. 10 hytter er overlevert, og den siste hytta er innflyttingsklar til påske neste år. Nå i juni får Hedda i gang med å bygge en ny demonstrasjonshytte på den siste tomta i dette området. Hytta skal bl.a. i en periode kunne prøveboes av potensielle kunder, men den vil også bli lagt ut for salg etter hvert.

Lasse er en av dem som svever høyest i Vassfarporten Skisenter.Utover dette har Hedda tilgang til noen enkelttomter i Hedalsfjellets nærhet.
--Vi ønsker gjerne å komme i kontakt med grunneiere som har tomter - enten dette er tomter med eller uten strøm/vann. Betingelsen er at det er kjørevei fram til tomta, sier Harald Arne.

--Hvilke muligheter ser du i hyttefeltet ovenfor alpinbakken?

--Dette er et noe uvanlig hyttefelt. Det ligger i bygda og har ingen nærhet til snaufjell. Vi har ingen erfaring fra tidligere og er noe usikre på hvordan markedet vil reagere.

Vi tror det vil være avgjørende at det er gis tilgang til et bredt utvalg av aktiviteter av forholdsvis høy standard - både sommer og vinter. Dette betinger at grunneiere/investorer må være villige til å satse tid og en god del penger i form av egenkapital. Vi mener også at et samarbeid med Vassfarporten Skisenter er nødvendig, avslutter Haugen.


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |