tPublisert:  10.11.06

 

 

Artig konsert i Hedalen

KIRSTEN GREAKER HEIMESTØL

Lørdag ettermiddag hadde Sør-Audal-koret og Vestre Slidre Sanglag en spesiell og artig konsert i Hedalen. Her var det noe for både ører, øyne og gane!

Maten var tilpasset diverse dietter til bunadssesongen, ifølge konferansier Jan Bragerhaug. Vi fikk iallfall både ost, kjeks, grønnsaker og dip, nydelig dandert på trefjøler på hvert bord.

Ellers var det profesjonelle musikere og to gutter som tok seg av lyd og lys ved siden av diverse humoristiske innslag fra Jarle Heiene, Reidun Garthus, Jan Bragerhaug og kormedlemmene sjøl.

Koret sang rent og med stor innlevelse - det var morsomt å både  se og høre!  Det var god ballanse mellom stemmene og en homogen og fin korklang.

Repertoaret var vesentlig  fra nyere tid, en del sanger var arrangert eller omarbeidet av dirigenten sjøl, Jan Henrik Bakke. Hele konserten var lagt opp som et måltid, de fleste sangene dreide seg om mat og drikke.

Koret bestod av ca. 25 sangere, omtrent 1/4 av dem er fra Sør - Aurdal, ifølge et av kormedlemmene. De har øvd på sangene siden i høst. Dette var den tredje av i alt fire konserter. Vi  som møtte opp, fikk en fin opplevelse de to timene forestillingen varte, så tusen takk fordi dere tok veien til Hedalen også!


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |