tPublisert:  10.11.06

 

 

Kontorparken - et pluss for en familiefar

--Å kunne bruke Valdres Kontorpark når familien er på hytta, er et pluss for hele familien.  Da kan jeg kjøre 20 minutter for å komme på jobb.  Alternativet ville ha vært
2 1/2 timer.  Dette sier Arne Ivar T. Hansen, som er daglig leder i Teknisk Data AS i Oslo, til Hedalen.no.   Hansen har hytte ved Svarttjern, og familien bruker hytta opp imot 70 døgn i året.

At Valdres Kontorpark snart får bredbånd, setter Hansen stor pris på.  --Dette kan bety at flere vil gjøre seg bruk av tjenestetilbudene kontorparken har. Bedriften min har internettbaserte løsninger, og de blir mer tilgjengelige når nettet fungerer godt. 

Hansen forteller at han er gift og at han har små barn.  --Kona og ungene har mer ferie enn det jeg har.  Noen dager må jeg til Oslo.  Når jeg er  i Hedalen, kan jeg altså jobbe via nettet og være mye sammen med familien.

--Hvilke andre tjenestetilbud kunne du tenke deg i bygda du har valgt å bygge hytte i?

--Jeg setter stor pris på jakt.  Kunne bygda i større grad dra interesserte hyttegjester med på storvilt- og småviltjakt, ville i alle fall jeg sette pris på det.  I dette ligger det at jeg også er opptatt av viltpleie.


Nettsideansvar: Arne Heimestøl |